Loading...

اطلاعاتی در مورد ظروف سیلیکونی

اطلاعاتی در مورد ظروف سیلیکونی

 آیا ظروف سیلیکونی آشپزخانه ها برای سلامتی مضر هستند یا نه؟

 

هر روز شاهد تغییر ظاهر آشپزخانه ها با مدهای جدید هستیم و از شاخص ترین لوازم آشپزخانه های امروزی ظروف سیلیکونی رنگارنگ هستند. قالب های کیک، همزن های تخم مرغ، انبرک غذا، قاشق، کاردک ها و… از اشکال مختلف لوازم سیلیکونی هستند. خب، حالا ببینیم محصولات سیلیکونی که از ان ها استفاده می کنیم تا چه اندازه سالم هستند! جواب این سوالات را متخصص تغذیه “جانسو بویوک باش” خواهد داد.

سیلیکون، از استحصال سیلیس که ماده خام شیشه نیز هست به دست می آید که ماده ای بهداشتی است. نقطه ذوب سیلیکون به طور میانگین 357 درجه سانتیگراد است. به همین دلیل این ماده انعطاف پذیر را می توان به صورت شگفت آوری بدون اینکه در دمای فر ذوب شود استفاده کرد.

 آیا ظروف سیلیکونی ماده های سرطان زا وارد غذا می کنند؟

 

محصولات سیلیکونی صد در صد بدون بو و طعم هستند و هیچ تاثیری بر بو و مزه غذا نمی گذارند. ظروف سیلیکونی هیچ ماده ی سرطان زایی را وارد غذای شما نمی کنند. در واقع هیچ ماده ای که برای سلامت انسان ضرر داشته باشند را در خود ندارند. انعطلاف پذیری، کاربردی، ترک نخوردن، نشکستن و استفاده به مدت چند سال از ویژگی های ظروف سیلیکونی هستند. به دلیل این که نچسب هستند نیازی به استفاده از روغن نیست و این باعث می شود که کالری اضافه دریافت نکنیم. همچنین در آوردن کیک از قالب های سیلیکونی نسبت به قالب های تفلون به مراتب ساده تر است. ظروف سیلیکونی به راحتی تمیز می شوند، نیازی به مواد شوینده ندارند. در دماهای منفی 25 درجه سانتیگراد الی مثبت 220 درجه سانتیگراد فر، مایکروویو، یخچال و فریزرها می توان استفاده کرد.

 

 

 

 




 

0
نظرات
    ارسال نظر
    ورود
    آمار
    • تعداد کالا: 2649
    • بازدید امروز: 3174
    • بازدید دیروز: 3339
    • بازدید کل: 6866884
     پشتیبانی آنلاین تلگرام